Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Eυθύβολα και μη...

Γράφει ο
Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης
e-mqil:kakatsakis@sch.gr

Γκόσιπ...*

Ο Τζον Τέρι -ποδοσφαιριστής- βρίσκεται αυτή την εποχή στο μάτι του κυκλώνα, στο επίκεντρο της δημοσιότητας -κυρίως αυτής που καταπιάνονται τα ταμπλόιντ στην Αγγλία- για τις επιδόσεις του όχι εντός των αγωνιστικών χώρων αλλά για εκείνες εκτός αυτών!
Συγκεκριμένα για τις εξωσυζυγικές του συνευρέσεις με διάφορες παρτενέρ και ειδικά με μία ονόματι Vanessa Perroncel, η οποία ήταν σύζυγος -τώρα έχουν χωρίσει- ενός συμπαίκτη του Τέρι στην εθνική Αγγλίας, τον Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος αν και έχει ένα παιδί -μόλις 3 ετών- με τη Βανέσα, δεν επιστρέφει πίσω στην τέως σύζυγό του, αφού πλέον δεν την... εμπιστεύεται!
...Ειρήσθω εν παρόδω ότι η γαλλίς στην εθνικότητα Βανέσα, είχε συνάψει και άλλες σχέσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι -ομάδα στην οποία ακόμα παίζει ο Τέρι και παλαιότερα έπαιζε ο Γουέιν, πριν μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι!
...Στο μεταξύ ένα μεγάλο μέρος του αγγλικού έθνους, μαθαίνοντας τα όσα έκαμε ο Τζον Τέρι και τα όσα αποκαλύφθησαν με κάθε λεπτομέρεια από "εμπλεκόμενους" στην υπόθεση (π.χ. τον περαστικό διαβάτη που είδε τον Τέρι λυπημένο να βγαίνει από ένα φαστφουντάδικο κρατώντας μια τσάντα φαγητό, λόγω του ότι η γυναίκα του, άμα των αποκαλύψεων τον παράτησε και έφυγε μαζί με τα μικρά παιδιά τους για διακοπές στο Ντουμπάι, άρα δεν ήταν στο σπίτι για να του μαγειρέψει όταν γύριζε από την προπόνησή του), απαίτησε να... καθαιρεθεί από αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ο Τζ. Τ. επειδή: ένας αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας πρέπει να είναι τουλάχιστον... τύπος και υπογραμμός!
Ετσι, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, ιταλός Φάμπιο Καπέλο, υπό την πίεση, τόσο του κοινού αισθήματος όσο και υπό την πίεση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, ζήτησε από τον Τέρι να παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Τζον το έπραξε, αφήνοντας το περιβραχιόνιο στον Ρίο Φέρντιναρντ που κι αυτός όμως τις ατασθαλίες του τις έχει κάνει και αυτό είναι επίσης ένα πρόβλημα! Κόντρα συζητήσεις και για τον νέο αρχηγό έχουν ανάψει και ένας Θεός ξέρει που θα τελειώσει αυτό το νταβαντούρι!
Υπάρχουν και άλλα πολλά πικάντικα και μη που θα μπορούσα εδώ να αναφέρω γεμίζοντας σελίδες επί σελίδων, τόσο για τα ίδια τα γεγονότα όσο και για τα παράπλευρα ζητήματα που προκύπτουν από αυτά!
Σκέφτομαι όμως: “και τι με νοιάζει εμένα με ποιαν θα κοιμηθεί ο Τέρι και με ποιους η Βανέσα; Μήπως νοιάζει εσάς;”
Κι επιπλέον λέω: “Δεν είναι πιο λογικό (!) να ασχολούμαστε με τη Μενεγάκη που είναι και δική μας... εθνική υπόθεση;”

*Γκόσιπ: το κουτσομπολιό στην αγγλικήν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου