Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ…


Γράφει ο NΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΥ. KΑΚΑΤΣΑΚΗΣ
kak_nektar@yahoo.gr

Πάσχα τέλος, λοιπόν! Η Πρωτομαγιά εν όψει και ο Μάης επίσης που καλά-καλά δεν κατάλαβα το πόσο γρήγορα μας έφτασε!
Υπάρχουν μια σειρά από θέματα που περιμένουν να... αναδειχθούν μέσω της παρούσης στήλης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν θα τους το κάνω το χατιράκι! Ας περιμένουν καμιά βδομαδούλα ακόμα!
Και, όχι, δεν πρόκειται να κάνω και καμιά ιδιαίτερη αναφορά στον βασιλικό γάμο που σε κάποιες ώρες πρόκειται να τελεστεί και για τον οποίο θα βουίξει ολόκληρος ο πλανήτης! Αυτό θα το αφήσω στους 'ειδικούς' να μας πληροφορήσουν και να τα διαβάσουμε στις εφημερίδες, στα περιοδικά, στο διαδίκτυο ή να τα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Αυτό το μεγάλο σόου που ήδη βρίσκεται εν εξελίξει, το μόνο σίγουρο είναι, ότι τούτη τη φορά έχω την αίσθηση ότι θα 'αφεθώ' λίγο να το... χαρώ!
Κι έτσι να ξεφύγω λίγο από τη μαυρίλα που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό από τις άσχημες ειδήσεις που μας έχουν κατακέφαλα πέσει!
Παντρεύεται, λοιπόν, ο Ουίλιαμ την Κέιτ σε λίγες ώρες! Και για όποιους δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει αυτά τα δύο ονόματα, μη σκοτίζεστε· σύντομα θα σας λυθούν οι απορίες!
Στο μεταξύ πριν την τέλεση του γάμου τους, θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των δύο πρώτων παιχνιδιών από τους ημιτελικούς τoυ Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που παίζει στη Σάλκε, ο Ραούλ, ο Ρούνεϊ και ο Γκιγκς, πολλούς από εμάς θα μας κάνουν να ζήσουμε για λίγο στην ψευδαίσθηση ότι όλα τα προβλήματα του κόσμου είναι μακρινά και το μόνο που έχει σημασία είναι το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στο τελικό του Wembley στα τέλη Μαΐου!

Υ.Γ. Ναι, λοιπόν! Θέλω φίλε να αισθανθώ ότι κοιμόμαστε όλοι μαζί και μάλιστα βλέπουμε το ίδιο όνειρο: ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν γνωρίζει τι θα πει 'κρίση' και μπορεί ακόμη να ονειρεύεται κάτω από τον ανοιξιάτικο καθάριο ουρανό που τη σκέπει, όλα εκείνα τα ωραία όνειρα· πως αποτελεί τον ιδανικό τόπο να ζουν και να ευημερούν οι πολίτες της!
Οσο για τους πάσης φύσεως εφιάλτες και μπαμπούλες, όπως εκείνους του ΔΝΤ, εξαφανίζονται κάθε ξημέρωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου