Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ..


Χανιά, καλημέρα" είναι ο τίτλος της εκπομπής που η δημοσιογράφος Ελένη Φουντουλάκη μαζί με τον γράφοντα "έχουμε" μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου των "Χ.Ν.".




Γράφει ο Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης

Xανιά, καλημέρα

κεφτόμουν να μην το αναφέρω αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά από τη στιγμή που από εδώ και κάμποσες μέρες έχει κάνει κατοχή σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της... κεφαλής μου και με απασχολεί η αλήθεια είναι, πολύ.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά αφού "Χανιά, καλημέρα" είναι ο τίτλος της εκπομπής που η δημοσιογράφος Ελένη Φουντουλάκη μαζί με τον γράφοντα "έχουμε" μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου των "Χ.Ν.".
Ξεκινήσαμε μόλις την περασμένη Δευτέρα λοιπόν "με όνειρα χίλια" που λέει και το τραγούδι κι ελπίζουμε και προσδοκούμε να μεγαλώσουμε την παρέα μας και τη συντροφιά μας μαζί με όλους εκείνους που θέλουν να ενημερώνονται, να ψυχαγωγούνται μουσικά και όχι μόνο και βεβαίως να επικοινωνούν μαζί μας μέσω διαδικτύου.
Καλημερίζουμε λοιπόν τα Χανιά και όχι μόνο, με θέματα που κυρίως αφορούν τα καθ' ημάς εδώ στην πόλη μας, καθημερινά από τις 9π.μ. έως τις 11π.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή!
Για όποιον επιθυμεί να έρθει στην συντροφιά μας απλός είναι ο τρόπος· μέσω της ιστοσελίδας των "Χ.Ν." όπου υπάρχει το σχετικό baner και απ? εκεί "οδηγείται" στο διαδικτυακό ραδιόφωνο των "Χ.Ν." και... βεβαίως μαζί μας τις συγκεκριμένες ώρες.
Υπάρχουν όμως και μια σειρά από εκπομπές: 'Σφύρα το', Δευτέρα με Παρασκευή 11π.μ. -12 μ.μ. με τον Μάκη Καρτσωνάκη με όσα θέλετε να μάθετε για την αθλητική επικαιρότητα, σε μια ώρα κυρίως... γεμάτη ποδόσφαιρο. 'Ψήγματα', Δευτέρα με Παρασκευή 6 - 7 μ.μ. απογευματινό μαγκαζίνο με τη Γιάννα Μαρουλοσηφάκη που σας φέρνει σε επαφή με την... απογευματινή ατμόσφαιρα των Χανίων.
'Στον Δρόμο' κάθε Δευτέρα στις 7 μ.μ. με τον Μανώλη Μαρκαντωνάκη για τα δρώμενα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 'Εδώ Κλειστό' κάθε Τρίτη στις 7μ.μ. και 'Χανιώτικα Σπορ' κάθε Παρασκευή πάλι στις 7μ.μ. με τον Γιώργο Σταυριανουδάκη για τα δρώμενα στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, και στα αθλήματα του 'κλειστού': μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντμπολ, κ.λπ..
Και τέλος, κάθε Κυριακή 12 π.μ. - 2 π.μ. η εκπομπή 'Ματιές στα Σπορ' με τον Γιώργο Δρακάκη και τον Μάκη Καρτσωνάκη που σχολιάζουν όσα είδατε και όσα δεν μάθατε από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να αναφέρω και προσπαθώ να σταχυολογήσω τα πιο σημαντικά απ' όσα θα ?θελα να μοιραστώ απ? εδώ, αλλά μικρός ο χώρος και επιφυλλάσομαι.
Πάντως είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία κι ένα πολύ όμορφο εγχείρημα για όλους εμάς στα "Χ.Ν." που προσπαθούμε να προχωράμε με βηματισμούς αργούς αλλά σταθερούς προς στόχους του... μέλλοντος, έχοντας πάντα κατά νου ότι η ελευθερία του λόγου, αλλά και η για το κοινό καλό προσπάθεια, είναι αυτά στα οποία βασιζόμαστε για να ενημερώνουμε έγκυρα, αλλά και να επικοινωνουμε με όλους τους Χανιώτες και όχι μόνο, πλέον και μέσω διαδικτύου.
Καλές ακροάσεις!

Χανιώτικα νέα (21.11.2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου