Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

 Εκατοντάδες άνθρωποι, και Αρχές του τόπου, τίμησαν τον δάσκαλο, τον πνευματικό δημιουργό και δημοσιογράφο Βαγγέλη Κακατσάκη στην παρουσίαση της ποιητικής του Συλλογής με τίτλο « Όταν γίνεις ποίημα» το Σάββατο 23 Μαρτίου.







Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων και οι Εκδόσεις «Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης – Πυξίδα της Πόλης» Για το βιβλίο μίλησαν η γιατρός, ποιήτρια και συγγραφέας Πηνελόπη Ι. Ντουντουλάκη και η φιλόλογος διευθύντρια του ΓΕΛ  Σούδας Μαρία Μαράκη – Περάκη ενώ ποιήματα διάβασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης Μιχάλης Αεράκης. Την εκδήλωση συντόνιζε ο Δημήτρης Νικολακάκης, συγγραφέας, πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων.
                                                                                                                             ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΝΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω τεχνικού προβλήματος (βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ), η ανάρτηση έγινε σήμερα από άλλο υπολογιστή. Ζητώ συγγνώμη που δεν υπάρχει δυνατότητα να απαντώ στα σχόλια για την εκδήλωση και στις ευχές σας. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την παρουσία σας στο Πνευματικό Κέντρο, όπως και για τις ευχές σας για την γιορτή μου. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να τα πούμε αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου