Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ 10

Θεωρώ ευλογία Θεού την κυκλοφορία του βιβλίου "Στα πεταχτά". Μια προσφορά παντοτινής πνευματικής τροφής, γνώσης, καθημερινού έντονου προβληματισμού.
Παντελής Κατάκης
Δείτε περισσότερα... ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ 10
ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ: ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή να αναφερθώ στο ωραίο βιβλίο του κ. Βαγγέλη Κακατσάκη "Στα πεταχτά".
Βιβλίο-συλλογή κειμένων μέσα από τις στήλες των "Χανιώτικων Νέων".
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο χώρο του Επαρχιακού Τύπου, δίπλα από την τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, στον Αποκόρωνα.
κ. Κακατσάκη, σας συγχαίρω για τον κόπο σας να οργανώσετε την καταπληκτική αυτή εκδήλωση με την οποία μου ανασύρθηκαν μνήμες παλαιών ενδόξων ημερών, όπου είχα την τύχη παιδί των Οικοτροφείων του μακαριστού πρώην Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου Γαλανάκη, να μας προσφέρει πριν αρκετά χρόνια στον ίδιο τόπο, μεγάλης αξίας πνευματική τροφή.
Θεωρώ ευλογία Θεού την κυκλοφορία του βιβλίου "Στα πεταχτά". Μια προσφορά παντοτινής πνευματικής τροφής, γνώσης, καθημερινού έντονου προβληματισμού.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πνευματική σας προσφορά για τον τόπο μας και την Κίσαμο, με την άξια συνεργασία σας με τον μακαριστό Ειρηναίο Γαλανάκη, τότε σαν υπεύθυνος των Οικοτροφείων Αρρένων Κισάμου.
Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου σας ακούστηκαν αποσπάσματα και από το βιβλίο "Ειρηναίος Γαλανάκης Στοχασμοί από την Αγία Σοφία" από την  κυρία Μακράκη και τον εκλεκτό ηθοποιό θεράποντα της θεατρικής τέχνης αξιότιμο κ. Αεράκη, τον οποίο συγχαίρω για την εξαιρετική απαγγελία.
Για τη μεγάλη σας προσφορά κ. Κακατσάκη σ' όλο το Νομό και πέρα απ' αυτόν σας ευχαριστούμε εξ ονόματος της Ένωσης Προβολής του έργου του μακαριστού Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη.
Ευχαριστούμε και για την προσφορά σας, η οποία αφορά εις την διάθεση των εσόδων από την πώληση των βιβλίων σας στο Πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι".

Με εκτίμηση
Κατάκης Παντελής
Φαρμακοποιός
Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προβολής
του έργου του Μητροπολίτου
Ειρηναίου Γαλανάκη

Χανιώτικα νέα (22.10.2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου