Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Η μαμά μου είναι η πιο καλή μαμά του κόσμου, πιστεύει ο εγγονός μου ο Βαγγέλης. Το ίδιο πιστεύουν, όμως για τη δική τους μαμά και όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του, τα παιδιά της Γ1 τάξης του 13ου Δημ. Σχ. Χανίων. Και, βέβαια, όχι μόνο! Ολα μα όλα τα παιδιά, ακόμα κι όταν γίνουν γιαγιάδες και παππούδες (καληώρα όπως εγώ) αυτό πιστεύουν. Κι εμένα, Βαγγέλη, η μαμά μου, ήταν η πιο καλή μαμά του κόσμου…
Δείτε περισσότερα... ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης
Καλοί μου φίλοι, καλό Σαββατοκύριακο!
Η μαμά μου είναι η πιο καλή μαμά του κόσμου, πιστεύει ο εγγονός μου ο Βαγγέλης. Το ίδιο πιστεύουν, όμως για τη δική τους μαμά και όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του, τα παιδιά της Γ1 τάξης του 13ου Δημ. Σχ. Χανίων. Και, βέβαια, όχι μόνο! Ολα μα όλα τα παιδιά, ακόμα κι όταν γίνουν γιαγιάδες και παππούδες (καληώρα όπως εγώ) αυτό πιστεύουν. Κι εμένα, Βαγγέλη, η μαμά μου, ήταν η πιο καλή μαμά του κόσμου… Ιδιαίτερα αγαπητικό αλλά και συγκινητικό το σημερινό αφιέρωμα των Τριτακιών του 13ου Δημ. Σχ. της πόλης μας, στις μαμάδες τους, με αφορμή την αυριανή Ημέρα της Μητέρας, που γιορτάζεται ως γνωστό, σ’ όλον τον κόσμο κάθε χρόνο την 2η Κυριακή του Μάη. Να ’ναι καλά η δασκάλα τους, η φίλη Σοφία Κλάδου γι’ αυτό, δική της η πρωτοβουλία. Δεν αποπαίδισε ο κλάδος των δασκάλων, δόξα τω Θεώ…
Να χαίρεστε τις μαμάδες σας και να σας χαίρονται καλά μου Τριτάκια! Ολα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, να χαίρεστε τις μαμάδες σας και να σας χαίρονται!
Σας χαιρετώ με αγάπη όλους!
Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης,
δάσκαλος


Τη μαμά μου την αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ γιατί με προσέχει, περνάμε ωραία, νιώθω αγάπη. Με πηγαίνει βόλτες, μου παίρνει πράγματα και περνάμε ευχάριστα μαζί. Είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο και της εύχομαι να είναι πάντα χαρούμενη.
Βαγγέλης Κακατσάκης

Εγώ την μαμά μου την αγαπάω πάρα πολύ. Για εκείνη νιώθω χαρά, αγάπη, φροντίδα και ενθουσιασμό. Μαζί της περνάω υπέροχα και φανταστικά. Την αγαπάω και την λατρεύω και με λατρεύει κι εκείνη πιστεύω.
Αργυρώ Βομβολάκη
** * **
Αγαπητή μαμά, σε αγαπώ πολύ. Γιατί με έφερες στη γη και με λατρεύεις κι εσύ. Στα καλά και στ’ άσχημα είσαι πάντα εκεί.
Στέλιος Ζερβός
** * **
Νιώθω αγάπη, ευτυχία και χαρά για την μαμά μου τη γλυκιά, την αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι καλή κι ευγενική, κι όταν πάω να της το πω μου λέει όλο “σ’ αγαπώ”.
Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης
** * **
Μανούλα θέλω να σου πω πόσο σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ που όταν μαλώνουμε η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει και γι’ αυτό σου λέω ότι σε αγαπώ σαν το πιο ψηλό βουνό που βρίσκεται στον Ομαλό και τον ήλιο του κοιτώ και νιώθω την αγάπη σου που με αγκαλιάζει.
Σ’ αγαπώ σαν ένα άστρο φωτεινό.
Ιδομενέας Παπαδάκης

** * **
Τη μαμά μου την αγαπώ πάρα πολύ, περισσότερο απ’ ότι νομίζει. Και σίγουρα μ’ αγαπάει κι αυτή.
Δυστυχώς μερικές φορές την κουράζω γιατί τσακώνομαι με τις αδελφές μου. Τότε είναι που μας μαλώνει. Επίσης δεν μου κάνει όλα τα χατήρια γιατί έτσι είναι το σωστό. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα!
Νιώθω αγάπη πολύ για την μαμά μου γιατί κάνει πάντα αυτό που πρέπει.
Αναστασία Δότσου
** * **
Αγαπάω πάρα πολύ τη μαμά μου γιατί με φροντίζει. Είναι καλή, ευγενική, αστεία και ταλαντούχα. Ποτέ δε λέει ψέμματα και δεν νευριάζει συχνά. Τη λατρεύω!
Δέσποινα Κατσανεβάκη
** * **
Νιώθω ευτυχισμένη που έχω μια τέτοια μαμά. Θα ευχόμουν να είχαν όλα τα παιδιά μια μαμά σαν τη δική μου.
Δεν θα ήξερα τι θα έκανα χωρίς αυτήν.
Ραφαέλα Μαραγκουδάκη
** * **
Μαμά χρόνια πολλά, να είσαι καλά, να είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και ακόμα αν στεναχωριέσαι εγώ θα είμαι πάντοτε εδώ, Σ’ αγαπώ.
Αργυρώ Καμισάκη
** * **
Μαμάκα μου γλυκειά σαν καραμέλα, σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Τόσο πολύ που την αγάπη μου δεν τη χωράει η γη. Με φροντίζεις, μ’ αγαπάς και νοιάζεσαι πάρα πολύ για εμένα. Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Σε αγαπώ, σε λατρεύω.
Ιωάννα Καραβοστασίτη
Μαμά σ’ αγαπώ πάρα πολύ που δεν λέγεται γιατί μ’ αγαπάς, με φροντίζεις και με βοηθάς στα καλά και στα άσχημα, όμως πάνω απ’ όλα τα άλλα μ’ αρέσει, που σχεδόν ποτέ δεν μου χάλασες το χατίρι.
Μαργαρίτα Αδαμάκη
** * **

Εγώ αγαπάω πάρα πολύ την μαμά μου. Και αυτή με αγαπάει πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Και την αγαπάω πολύ. Η μαμά μου με πάει παντού. Μου κάνει όλα τα χατήρια και την αγαπώ.
Φαίη Δεμαρία
** * **
Η μαμά μου είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Την αγαπώ πάρα πολύ παρότι που τσακωνόμαστε είκοσι φορές την εβδομάδα. Την αγαπώ πολύ και για να χαρεί της κάνω αυτό το ωραίο δώρο να γράψω για αυτή στην γιορτή της.
Δανάη Λεωνιδάκη
** * **


Μαμάκα μου σ’ αγαπώ πολύ γιατί είσαι όμορφη και καλή. Τηρείς όλες τις υποσχέσεις, και βόλτες με πηγαίνεις πολλές. Οταν έσπασα το χέρι μου ήσουν πάντοτε μαζί μου. Οταν είχα πυρετό μ’ έπαιρνες παντού μαζί σου!
Σ’ αγαπώ μαμά!
Στέλιος Ντουντουλάκης
** * **
Μαμά, σ’ αγαπώ πολύ γιατί μου κάνεις όλα τα χατήρια, μαγειρεύεις φαγητό να φάμε, μας αλλάζεις και μας φροντίζεις. Με αγαπάς όπως και εγώ ε μαμά; Παίζουμε επιτραπέζια και περνάμε ωραία. Να είσαι καλά.
Νικόλαος Κοτρωνάκης
** * **
Μαμά, σε αγαπώ πολύ είσαι πάρα πολύ καλή κι ευγενική και σοφή κι όταν θέλω κάτι μου το κάνεις και σε ευχαριστώ πολύ που είσαι τόσο καλή μαζί μου.
Γιώργος Γιασαφάκης
XΧανιώτικα νέα (09. 05,2015)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου