Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Ευτύχης είναι ένας αρκούδος – ήρωας του παραμυθιού “Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο” της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, που τώρα “ταξιδεύει” στα σχολεία μεταφέροντας τα μηνύματα του Συλλόγου "Ορίζοντας".
Δείτε περισσότερα... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ
Aπονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων
» Από το “Ταξίδι του Ευτύχη” στα σχολεία

Το Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου και ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο “Ορίζοντας” διοργανώνουν στον χώρο του σχολείου γιορτή απονομής Αναμνηστικών Διπλωμάτων στα σχολεία που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ο Ευτύχης ταξιδεύει”. Στον χώρο της εκδήλωσης, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ., θα λειτουργήσει έκθεση εργασιών, δώρων, μηνυμάτων, φωτογραφιών από το φετινό “ταξίδι” του Ευτύχη στα σχολεία. Ο Ευτύχης είναι ένας αρκούδος – ήρωας του παραμυθιού “Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο” της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, που τώρα “ταξιδεύει” στα σχολεία μεταφέροντας τα μηνύματα του Συλλόγου.
Μηνύματα που χάρισαν στιγμές τρυφερότητας και συγκίνησης σε όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Χανιώτικα νέα (05.06.2014)

Read more: http://www.haniotika-nea.gr/politistiki-atzenta-7/#ixzz3cBt4vLsr
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

www.youtube.com/watch?v=ST5blEKi-UU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου