Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

"ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Ήταν μια ξεχωριστή, γεμάτη κατάνυξη, βραδιά, αυτή που βίωσαν το Σάββατο 23 Απριλίου στην κατάμεστη αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου Δραπανιά, οι Δραπανιανοί και όχι μόνο που παρακολούθησαν την παρουσίαση του έργου του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη "Τα Γράμματα της Παναγίας".




 

Τα κείμενα από το έργο ( στο οποίο ο συγγραφέας μας λέει όσα κατά την γνώμη του ήθελε να πει η  Παναγία, ως μάνα στον Μοναχογιό της, βιώνοντας τα που έγιναν τις φοβερές εκείνες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας  διάβασαν κατά σειρά: Μ. Δευτέρα η Αριστέα Σποντιδάκη, κοινωνική λειτουργός, Μ. Τρίτη η Δέσποινα Τραχαλάκη, συγγραφέας, Μ. Τετάρτη η Φωτεινή Σεγρεδάκη, λογοτέχνις, Μ. Πέμπτη η Σοφία Κοκολογιάννη, δασκάλα, Μ. Παρασκευή η ΄Πόπη Γεωργουλάκη-Παπαδάκη, δασκάλα, Μ. Σάββατο η Αργυρώ Δελή, φιλόλογος.
Επίκαιρους ύμνους θα απέδωσε η Βυζαντινή Χορωδία (υπεύθυνος ο Αντώνης Βακάκης), ενώ την εκδήλωση θα συντόνισε ο δάσκαλος Κώστας Πιτσιγαυδάκης.                                                                                                                                                       
Το έργο έχει εκδοθεί σε βιβλίο, (από την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου)   τα έσοδα απ’ την πώληση του οποίου διατίθενται υπέρ του Αννουσακείου Ιδρύματος και πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου στην Κίσαμο και στο Βιβλιοπωλείο «ΠΕΤΡΑΚΗ» στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου