Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ!  ΜΝΗΜΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ... ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΑΤΣΑΚΗΣ

Εσπερινό και εκδήλωση οργανώνει το Κοινωφελές Ιδρυμα “Αγία Σοφία” αύριο Παρασκευή στις 6.30 μ.μ., στην έδρα του στους Αγίους Πάντες Αποκορώνου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Εσπερινό της προστάτιδας του Ιδρύματος “Αγίας Σοφίας” και τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού ιεράρχη Ειρηναίου Γαλανάκη, των γονέων του, των ευεργετών και των δωρητών του Ιδρύματος, χοροστατούντος του μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού. Επίσης θα παρουσιαστούν τα βιβλία “Η λαϊκή μούσα της Κρήτης για τον Σεβασμιότατο Ειρηναίο Γαλανάκη: Ριζίτικα, μαντινάδες, ρίμες, ποιήματα”, έκδοση του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Αγία Σοφία”, επιμέλεια: Σταμάτης Αποστολάκης καθώς και το “Αθανάσιος Γαλανάκης: Μηνύματα ορθόδοξης ομολογίας και πίστης”, εκδόσεις Ερεισμα.
Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.
Τα βιβλία θα παρουσιάσουν οι: Σταμάτης Αποστολάκης, δάσκαλος – λαογράφος και Ευάγγελος Κακατσάκης, δάσκαλος – λογοτέχνης.
Κείμενα διαβάζει ο Μάρκος Σελλιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου