Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΔΟΚΙΑ


ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ





Και στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιαστεί ,την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 8 μ. μ. από τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων «Ο βασιλιάς των Ονείρων» της Ευδοκίας Σκορδαλά- Κακατσάκη σε σκηνοθεσία της Μαρίας Ραμουτσάκη,  με κοινωνικό εισιτήριο (τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα)  για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης Χαλέπας ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, αυτήν την φορά

Να σημειωθεί ότι  το έργο θα παρουσιαστεί άλλες δυο βραδιές μετά τις γιορτές στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων λόγω της μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξε το κοινό, κατακλύζοντας το στις 17 και 18 Δεκεμβρίου , πάλι με κοινωνικό εισιτήριο .

«Ο Βασιλιάς των Ονείρων» (Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου) της Ευδοκίας Σκορδαλά-Κακατσάκη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε βιβλίο από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ (εικονογράφηση Λιάνας Δενεζἀκη) το 2001 και επανεκδόθηκε πολλές φορές. Το 2015 επανακυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ (σε νέα εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη) συνοδευόμενο από CD με τραγούδι (στίχοι: Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, μουσική-ερμηνεία Νένας Βενετσάνου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου