Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΔΟΚΙΑ

«Ο Βασιλιάς των ονείρων» – Παραμύθι Της συγγραφέως Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη






Γράφει ο Γιώργος Λέανδρου Κοκολογιάννης
Το Σάββατο βράδυ, 17-12-2016 είχα κι εγώ τη χαρά να παρακολουθήσω τη θεατρική παράσταση “Ο Βασιλιάς των Ονείρων” στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων. Έργο της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη.
Την παράσταση παρουσίασε ο καταξιωμένος Σύλλογος “Φίλων Θεάτρου Χανίων”. Η είσοδος ήταν με κοινωνικό εισιτήριο για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του Κοινωνικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων. Για το έργο αυτό της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη και την όλη επιτυχία της παράστασης γράψανε και είπανε άλλοι πιο αρμόδιοι από εμένα. Εγώ θα αρκεστώ να πω ένα πολύ – πολύ μεγάλο ΕΥΓΕ σε όσους συνέβαλαν να γίνει η παράσταση αυτή ως και σε όλους τους συντελεστές του θεατρικού αυτού έργου.
Τελειώνοντας, ας μου επιτραπεί να κλείσω το σημείωμά μου αυτό, με τους παρακάτω ταπεινούς μου στίχους, αφιερωμένους στην καλή μας συγγραφέα του έργου κα Ευδοκία: «Το πνεύμα σου μετάδωσες και πάλι στην ψυχή μας, να ρίχνει φως πνευματικό για πάντα στη ζωή μας».
Και για τους καλούς μας ηθοποιούς και λοιπούς της παράστασης, επηρεασμένος και από άλλες τους εμφανίσεις θα πω: «Θαρρώ πως μας χαρίσετε, τ’ όνειρο τση ζωής σας και μας γεμίζετε χαρές κι αγάπες τση ψυχής σας».

Χανιώτικα νέα (23.112.2016)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου