Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΧΡΥΣΑ

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ





Γράφει η Χρύσα Κακατσάκη

2.416 χρόνια από τη δίκη του Σωκράτη, 183 χρόνια από τη δίκη του Κολοκοτρώνη και το κακό τρίτωσε με τον Σώρρα. Μη δείτε άνθρωπο σοβαρό, αμέσως να πέσετε να τον φάτε. Ολοι στη συγκέντρωση συμπαράστασης.
***
Τιμής ένεκεν στον παραιτηθέντα Κιμούλη από το Ιδρυμα Σ. Νιάρχος, η Λυρική θα ανεβάσει την παράσταση «Άρχισαν τα όργανα».
***
Μεγάλο δίλημμα αντιμετώπισε ο Καμμένος αν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου έπρεπε να εμφανισθεί σαν Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ή σαν Μπουμπουλίνα πάνω σε φρεγάτα.
***
Νέο τηλεπαιχνίδι ετοιμάζει ο Αντένα. Μετά το χωρισμό του ζεύγους Κυριακού, το έπαθλο του νικητή θα είναι η επιμέλεια του Μάικ του Φασολάκη.
***
Σε μυστική συνάντηση, η Βελκουλέσκου φέρεται να είπε στον Ερντογάν : «Μου χαλάς την πιάτσα, Ταγίπ. Πάψε να απειλείς τους Ελληνες. Εγώ φτάνω και περισσεύω».
***
Βρε Άδωνι, μιας και πουλιέται φτηνά η Ελλάδα, κράτησέ μου τη Θεσσαλονίκη που έχει νόστιμες μπουγάτσες και τρίγωνα.
****
Η αυθεντική δήλωση της Γιάννας Αγγελοπούλου : «Σας φέσωσα με τόσα εκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων και σεις μου αφαιρέσατε το διπλωματικό διαβατήριο και με καταδικάσατε να ταξιδεύω με την πλέμπα. Ουστ, να μου χαθείτε αχάριστοι».
***
Με τα νέα μέτρα, οι συντάξεις θα περιλαμβάνουν φιλικό χτύπημα στην πλάτη και χαρτζιλίκι για ένα φασκόμηλο το χειμώνα και μια μπίρα το καλοκαίρι.
***
Ο Κόπολα πρόκειται να σκηνοθετήσει την Πέμη Ζούνη στη θεατρική μεταφορά του Αποκάλυψη τώρα. Οι φωτογραφίες πάντως από το Βιετνάμ στο δελτίο τύπου είναι όλες γνήσιες.
***
Βίσση, Καρβέλας και Κωστόπουλος μαζί σε talent show. Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.
***
Η διαπραγμάτευση θυμίζει εκείνο τον παλιό διάλογο μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου: «Εσύ θα παριστάνεις ότι δουλεύεις κι εγώ θα παριστάνω ότι σε πληρώνω».
***
Το ΠΑΣΟΚ θέλοντας να απαλλαγεί από τον ήλιο, αναζητά νέο σήμα που να καλύπτει όλες τις συνιστώσες της Κεντροαριστεράς. Γιατί δεν βάζει τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα;
***
Η επόμενη βόμβα -πακέτο θα έχει προορισμό το σπίτι του Μοντεσκιέ και αποστολέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
***
Οσο για τον Κικίλια τι να πεις; Ο Μπιν Λάντεν μπροστά του ήταν λυκόπουλο.
***

Αλλάζει ονομασία το Ποτάμι. Εφεξής θα λέγεται «Η αποξήρανση της Κωπαϊδας».
***
Επίτηδες χάνουμε, δήλωσαν οι Μαχητές. Αφήνουμε τους Διάσημους να τρώνε για να ανεβάσουν χοληστερίνη.
***
Μετά απ’ όλα αυτά, να μαζευτούμε μια μέρα και να κάνουμε ομαδική απόπειρα ευτυχίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου