Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΝΙΠΠΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 19.30

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΚΛΗ ΝΙΚ. ΚΑΚΑΤΣΗ

 H αιματοβαμμένη και διάτρητη από σφαίρες σημαία του Οπλαρχηγού των Κρητικών Επαναστάσεων Θεοκλή Νικ. Κακάτση. Σημαιοφόρος ο γιος του Δημήτρης στα «Παναποκορώνια» τη δεκαετία του 1960
Ο Δήμος Αποκορώνου, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αγία Σοφία» και η Οικογένεια Κακάτσηδων (Κακατσάκηδων) , με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Εθνικοὐ  Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Οπλαρχηγό των Κρητικών Επαναστάσεων και Μέλος της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής Θεοκλή Νικ. Κακάτση (Κακατσάκη), την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, στις 19.30, στο Νίππος Αποκορώνου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: AMEΡΟΣ: Επιμνημόσυνη Δέηση, Αποκαλυπτήρια Προτομής, Κατάθεση Στεφάνων, Ενός Λεπτού Σιγή, Εθνικός Ύμνος  Β’ Μέρος : Νεοριζίτικο από Ομάδα Αποκορωνιωτών Ριζιτών, Χαιρετισμοί από τους Διοργανωτές, Ομιλία από τη φιλόλογο-ιστορικό Στέλλα Αλιγιζάκη, Παράδοση της Σημαίας του Οπλαρχηγού από την Οικογένεια στο Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Την Εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο δάσκαλος-λογοτέχνης Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης.

Σημείωση: Την Προτομή   φιλοτέχνησε ο γλύπτης Γιάννης Π. Μαρκαντωνάκης    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου