Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΧΡΥΣΑ

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ



Γράφει η Χρύσα Κακατσάκη

Στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, η φάτνη κατακυρώθηκε στην Deutsche Bank. Αντίθετα, τα κέρατα των ταράνδων του Αη Βασίλη δεν τα αγόρασε κανείς. Όλοι έχουν μπόλικα.
***
Ο Ερντογάν ζήτησε την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης για να συμπεριλάβει στις διεκδικήσεις του και την Περιστέρα. Ολο αρρωσταίνει αυτή η Εμινέ.
***
Ανακάλυψε λέει η ΝΑΣΑ καινούριο πλανητικό σύστημα. Σιγά την είδηση. Κι ο Κούλης είχε εντοπίσει εδώ και καιρό εξωγήινους στον Υμηττό, αλλά δεν το κάναμε θέμα.
***
Έπεσαν από τα σύννεφα οι γείτονες του τύπου που δεν ανέβασε το στολισμένο του δένδρο στα social media. «Δεν το χωράει το μυαλό μας. Δεν είχε δώσει δείγματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς», δήλωσαν έκπληκτοι.
***
Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε διαζύγιο από τον Άκη για να δικαιούται ως άπορη ζωντοχήρα το κοινωνικό μέρισμα. Αλλά πού να καταλάβετε εσείς τη βαθιά οικονομική της σκέψη.
***
Το πρώην ΠΑΣΟΚ και η πρώην ΔΗΣΥ αφού εξέτασαν βιογραφικά από εκατοντάδες νονούς κατέληξαν τελικά στο Κίνημα αλλαγής. Φαντασία στην εξουσία θα ήταν αν βάφτιζαν το νέο φορέα «Αλλαξε ο Μανωλιός» ή «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».
***
Το μάννα Τσατσαρωνάκης θα είναι το θέμα της επόμενης ταινίας του Σμαραγδή. Στο ρόλο του φούρνου ο ηλιοκαμένος νικητής του Survivor 2
***
Απορώ γιατί ο Κυριάκος δεν αναφέρθηκε στη φράση «Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία». Και του ταιριάζει και την είπε σίγουρα ο Αϊνστάιν.
***
Ρομαντικός είναι αυτός που κοιτάζει το δενδρο και χάνει τα μελομακάρονα
***
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς την Καταλωνία τα Ζωνιανά κήρυξαν την απόσχιση από την Κρήτη και την αδελφοποίησή τους με το εστιατόριο του Κολωνακίου.
***
Τους στίχους «και γυρνάω στην αθωότητα, την παλιά μου την ταυτότητα» θα στείλει σε κασέτα η Μποφίλιου στον Τατσόπουλο. Θα αποφύγει να του πει τα κάλαντα στο σπίτι. γιατί δεν θέλει να βρεθεί αντί για το βουνό στην άλλη μισή Αθήνα.
***
Φέτος πάντως ζήτησα από τον Αγιο Βασίλη να πάει με τα ελαφάκια του και τους συμβολαιογράφους του Κοντονή και να κάνει έξωση στη χυδαιότητα και τη μιζέρια. Να έχει μαζί του και πολλά σακουλάκια με κείνο τον σπόρο που ανθίζουν τα χαμόγελα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου