Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΕΥΔΟΚΙΑ


ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ" ΣΤΟ "ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ"
ΣΑΒΒΑΤΟ, Κ.Α.Μ. 17.00,18.30, 20.00




Κατάμεστο το Κ.Α.Μ στις δυο χθεσινές παραστάσεις του "ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ " της Ευδοκίας Σκορδαλά Κακατσάκη σε εικονογράφηση Λιάνας Δενεζάκη,!!! Παρά τον καθόλου ευνοικό καιρό. Στ' αλήθεια μας μάγεψε μικρούς και μεγάλους "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ"!!! Ονειρικός, ποιητικός, μαγικός ο Βασιλιάς των Ονείρων, που βγήκε από μέσα του, έτσι όπως, η αγάπη, το μεράκι, το πάθος, και το ταλέντο, του Λεωνίδα Μανωλικάκη, έδωσε "πνοήν ζωής" στην υπέροχη εικονογράφηση της αγαπημένης μας Λιάνας!!! Ήταν ένα αληθινό ΟΝΕΙΡΟ!!!! Ένα όνειρο που το είδαμε στον ξύπνιο μας!!!!

Υστερα από αυτό εκτός από τις δυο προγραμματισμένες σημερινές παραστάσεις (στις18.00 και στις 20.00)



Τρείς ακόμα προβολές για το «Μαγικό Κουτί»

Το Μαγικό κουτί με τον «Βασιλιά των Ονείρων» θα ανοίξει για μια ακόμα ημέρα, στο ΚΑΜ.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, θα πραγματοποιηθούν τρείς ακόμα προβολές της οπτικοποιημένης αφήγησης του παραμυθιού της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη «Ο Βασιλιάς των Ονείρων» . Ώρα έναρξης προβολών : 17.00, 18.30 και 20.00. Είσοδος ελεύθερη
Στον κόσμο του φανταστικού, όλα τα απίθανα είναι πιθανά. Με τη δύναμη της φαντασίας μπορούμε να μετατρέψουμε τον κόσμο γύρω μας σε μια μαγική εμπειρία, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγαλύτερους. Ένα κουτί, ένα μεγάλο κουτί, μεταμορφώνεται στο παραμύθι που η φαντασία μάς προσφέρει. Ένας αλλιώτικος κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.
Οπτικοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη «Ο Βασιλιάς των Ονείρων», σε εικονογράφηση Λιάνας Δενεζάκη.
Αφήγηση, Μουσική επιμέλεια, Graphics Animation, Video Editing :
Λεωνίδας Μανωλικάκης
Παραγωγή : ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ 2017©
Συνδιοργάνωση : Δήμος Χανίων - ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου