Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ

ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΚΑΛΠΕΣ


Γράφει ο Νεκτάριος Ευ. ΚακατσάκηςΔέκα κάλπες λέει θα στηθούν για την υπόθεση NOVARTIS…
Κατ’ αρχάς δεν θα ‘πρεπε να μιλώ σήμερα γι’ αυτό αλλά για το Μακεδονικό ζήτημα και την ονομασία των Σκοπίων το οποίο εδώ που τα λέμε, θα έπρεπε να το αφήσω για να σχολιάσουμε τον Ερντογάν που τούτες τις μέρες βρίσκεται στα φόρτε του…
Ομως προηγείται σχολιασμός και αναφορά στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και τα προαπαιτούμενα που μα ζητούν οι θεσμοί για να πάρουμε τη δόση κι επιτέλους να φτάσουμε μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!
Ωστόσο δεν θα μιλήσω ούτε για το παραπάνω αφού  το θέμα που καίει είναι οι ηλεκρονικοί πλειστηριασμοί που θα “τρέξουν” οσωνούπω ωστόσο εμείς έχουμε τα μυαλά στα κάγκελα, στην Π.Γ.Δ.Μ. και στη Νovartis!
Στη NOVARTIS που αίφνης μας προέκυψε και πέσαμε όλοι πάνω σε αυτό το πρόβλημα να το επιλύσουμε άμεσα συστήνοντας Επιτροπές και στήνοντας τις κάλπες μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα προστρέξουν οι 300 μας ολαρία-ολαρά να ρίξουν… τα χαρτάκια τους!
…Μπερδευτήκατε; Ολίγον; Λαμπρά, διότι ο σκοπός επετεύχθη! Τι λέγαμε; Α! η ανεργία πάει σύννεφο και οι άλλοι στήνουν 10 κάλπες για να χάσουμε την μπάλα ανάμεσα στα αποτελέσματα και στα νούμερα!
Μπερδευτήκατε;
Καλώς ορίσατε στη “σοβαρή” ελληνική πολιτική σκηνή και σκοπιμότητα!
Η ΝOVARTIS λοιπόν! Θέμα καυτόν των ημερών και βαρκούλες αρμενίζουν! Σε δουλειά να βρισκόμαστε και να καταμετρούμε ψήφους! Ποιος ψήφισε ποιον, γιατί και δεν ψήφισε τον άλλον, σε δουλειά να βρισκόμαστε!
Διότι κι αυτό δουλειά είναι, ανθυγιεινή και… βαρέα!
Τα κακόμοιρα τα βουλευτάκια, τέτοια σκοτούρα στο κεφάλι τους για φαντάσου!
Να ’χεις να σκεφτείς τι θα ρίξεις σε 10 κάλπες, να μην μπερδέψεις τα χαρτακια που σου δώσανε, άγχος τεράστιο! Κι έπειτα τα αποτελέσματα: Ποιος φταίει ποιος δεν φταίει, ποιος λίγο και ποιος ελάχιστα, δουλειά πολλή για όλους να πήξει ο εγκέφαλός τους!
10 κάλπες επί 300 χαρτάκια = 3000 χιλιάδες χαρτάκια! Ποιος να τα καταμετρήσει και ποιος να τα καταγράψει.
Δουλειά πολλή… για να οδηγηθούμε έξω από την κρίση…

Χανιώτικα νέα (21.02.2018)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου