Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΟΛΛΙΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ... 


Κατάπολλα ευχαριστώ την φιλόλογο και δημοσιογράφο Βίκυ Κόλλια  #ΒίκυΚόλλια για την συνέντευξη στην εκπομπή της ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που θα μεταδοθεί σήμερα 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Τριών Ιεραρχών ,στις 8 μ.μ. στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ https://martiria.imka.gr/ ( imka@imka.g) Υπόχρεος στην αγάπη σου, καλή μου φίλη! Πόσα δεν θυμήθηκα... Πάντα στις επάλξεις της Δακαλοσύνης και της Δημοσιογραφίας! Χρόνια πολλά σε μαθητές και δασκάλους όλων των βαθμίδων!

Γράφει η Βίκυ Κόλλια

"Μια φορά κι έναν καιρό ,ήταν κάτι παιδάκια που περπατούσαν ώρες ολόκληρες για να φθάσουν στο σχολείο τους ,με κρύο ,με βροχές,με χιόνια αλλά και κάτω απ' το λιοπύρι..Μα δεν τα ένοιαζε γιατί ήθελαν να πάνε στο σχολείο ..."Σήμερα γιορτάζουμε τους τρεις Ιεράρχες ,τους προστάτες της Παιδείας μας στα "Γράμματα στην αμμο"συντροφιά με τον αγαπημένο δάσκαλο και λογοτέχνη Βαγγέλη Κακατσακη.Το σχολείο στα δύσκολα μεταπολεμικά και όχι μόνο χρόνια..Τα μακρινά επαρχιακά σχολεία ,τα παιδιά ,οι δάσκαλοι ,οι γιορτές ,οι αντίξοες συνθήκες ,το σύστημα αλλά και οι μεγάλες χαρές που όλοι μαζί ζούσαν ..Μνήμες που δεν σβυνουν..Αποψε ,στις 8μμ στους 95,5 και στο Ράδιο Μαρτυρία !Και για τους μακρινούς μας φίλους στην ηλεκτρονική διεύθυνση imka@imka.gr.Χρονια πολλά παιδιά μας !Χρόνια πολλά δάσκαλοι όλων των βαθμίδων ,χρόνια πολλά δάσκαλοι παλαιότεροι,δάσκαλοι μας αγαπημένοι που στηρίξατε με θυσίες την ελληνική παιδεία !Χρόνια πολλά νεότεροι δάσκαλοι και καλό αγώνα !


https://www.facebook.com/vikikollia/posts/pfbid0oKsDP9RAeEc3yUtcoVmwB9kesuQZSiGs72HLqxAAuVdsWKENoJGhZsK7YhRAqRDol?notif_id=1706592079785477&notif_t=tagged_with_story&ref=notif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου