Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

 
 
 
Γράφει ο Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης 
Σήμερα το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με τις προκαθορισμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων!
Μήπως κάνει και λίγο από τη στέψη του Κάρολου, όπου στήθηκε το σκηνικό, έγιναν οι πρόβες και το πλάσαραν την προκαθορισμένη ώρα και τώρα μετρούν τα νούμερα τηλεθέασης! Κάπως έτσι γεμίζουν και οι εκπομπές… θεματολογία, κουβέντα να γίνεται!
Στήσιμο ανάλογο μοιάζει και το ντιμπέιτ, δίχως βέβαια τις τιάρες και τα ρουμπίνια, τα χρυσά και τις τουαλέτες των κυριών!
Ωστόσο σίγουρα πρόκειται να μάθουμε και πολλές ανούσιες λεπτομέρειες -κυρίως θα παιχθούν από τις μεσημεριανές και life style εκπομπές- όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Και αυτές οι παράμετροι θα μετρήσουν στο κοινό, αφού τα επιτελεία των κομμάτων ως γνωστόν δουλεύουν πολύ πάνω στις λεπτομέρειες του στησίματος και της εικόνας των εργοδοτών τους.
Από την άλλη σκέφτομαι πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν για όλους μας αν αυτό το… πολιτισμένο κλίμα που αναμένουμε να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, το είχαμε και όλη την υπόλοιπη τετραετία από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές κ.λπ., τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής!
Αντ’ αυτού, γινόμαστε μάρτυρες ενός χαμηλής στάθμης λόγου και αντιπαραθέσεων που μόνο πολιτισμένο δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις…
 
Χανιώτικα νέα (Τετάρτη, 10.5. 23)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου