Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΔΟΚΙΑ


ΚΑΦΕ-ΚΗΠΟΣ, 11 Δεκεμβρίου
Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Βασιλιάς των Ονείρων»                                                                                    της Ευδοκίας Σκορδαλά-Κακατσάκη



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  με γενικό τίτλο «Το όνειρό μου ένας όμορφος κόσμος», που  διοργανώνει το ΚΑΦΕ-ΚΗΠΟΣ στους χώρους του, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την                                                                                                                                Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού,  την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου  και  ώρα  6μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του  βραβευμένου απ’ τον «Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού  Βιβλίου»  παραμυθιού,  « Ο Βασιλιάς των Ονείρων» της Ευδοκίας Σκορδαλά- Κακατσάκη.                                                                                                                    
Το βιβλίο,  που επανεκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις «κόκκινη κλωστή δεμένη», με νέα εικονογράφηση  της  Λιάνας  Δενεζάκη, και  συνοδεύεται από  cd, με τραγούδι και μουσική της Νένας Βενετσάνου, σε  στίχους της συγγραφέα, θα παρουσιάσει η τ. σχολική σύμβουλος  Προσχολικής Αγωγής-συγγραφέας  Αγγέλα  Μάλμου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός-καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕΚ. Μιχάλης  Αεράκης.  Θα ακολουθήσει  μουσικοχορευτικό δρώμενο, σχετικό με το παραμύθι, από τα παιδιά της Ε2 τάξης  του 5ου Δημ. Σχ. Χανίων, σε διδασκαλία της δασκάλας Φυσικής Αγωγής,  Τόνιας Καπετανάκη.  Συντονιστής της Εκδήλωσης ο δάσκαλος λογοτέχνης Βασίλης Χαρωνίτης                                                                                                                                        Ωστόσο, το πρωί της ίδιας μέρας , η Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη θα συναντηθεί στις 10:30 με τα παιδιά της Δ’ τάξης   του 9ου Δημ. Σχ. Χανίων και στις 11:30 με τα παιδιά της Στ΄ τάξης του 1ου Δημ. Σχ. Σούδας και θα συζητήσει μαζί τους το θέμα «Δικαιούμαι έναν καλύτερο κόσμο» με βάση το βιβλίο της «Με λένε Ελπίδα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου