Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο ΤΟΠΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Στο Ηράκλειο το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2016.

Στο κατάμεστο από κόσμο  ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ του δήμου Ηρακλείου (κρίμα που δεν έχω ακόμα φωτογραφίες) το βράδυ της 19ης Μαρτίου, που με την συγγραφέα Κλαίρη Μιτσοτάκη, παρουσιάσαμε την ποιητική συλλογή του Χρήστου Κωσταντουδάκη "Λίγο περισσότερο φως".



Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, διανθισμένη με ανοιξιάτικα τραγούδια από υην Λένα Χατζηγεωργίου(κιθάρα η Ελευθερία Φραγκιαδάκη) με συντονιστή.-μαέστρο τον δάσκαλο- ριμαδόρο Κωστή Λαγουδιανάκη.
(Αύριο στις Στάσεις ένα απόσπασμα από την ομιλία μου)

Το πρωί της 20ης Μαρτίου (Κυριακή της Ορθοδοξίας γαρ) στον Άγιο Μηνά, όπου στο τέλος της λειτουργίας έγινε η καθιερωμένη λιτάνευση των εικόνων. "Διατηρώντας το πρόσωπο μας να αγαπάμε όλο τον κόσμο῾, τόνισε ο από Κυδωνίας και Αποκορώνου αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος Αθανασιάδης, στη σύντομη πλην όμως μεστή ομιλία του.







Στη συνέχεια στα "Λιοντάρια"για καφέ, με δυο καλα καλούς φίλους , τον Άρη Βαλατίδη και την Κυριακή Κίτσου (στηνφωτό με την Ευδοκία) ακούγοντας μια παιδική χορωδία μπροστά από την Δημοτική Πινακοθήκη να υποδέχεται με τραγούδια την άνοιξη... Πώς να μην γίνεις


παιδί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου