Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ ΑΛΩΝΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ




Του Αγίου Ονουφρίου, τιμητική εκδήλωση για τον συγγραφέα Αντώνη Εμμ. Στιβακτάκη που έγραψε βιβλίο για τον Αλωνιώτη παπά Λευτέρη Νουφράκη που στις 5 του Γενάρη 1919 μπήκε και λειτούργησε στην Αγιά Σοφιά και παρουσίαση από μένα της ποιητικής συλλογής ¨Λίγο περισσότερο φως" του Αλωνιώτη δασκάλου ποιητή Χρίστου Κωσταντουδάκη

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στις Αλώνες, ημέρα εορτής του Οσίου Αγίου Ονουφρίου θα τελεστεί η καθιερωμένη θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τιμητική εκδήλωση προς χάριν των συντελεστών της συγγραφής του βιβλίου: «Αρχιμανδρίτης Ελευθέριος Νουφράκης, Μια Εμβληματική Μορφή του Ελληνισμού».


Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ Ευγένιος, καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου Δάσκαλος κ. Αντώνιος Στιβακτάκης.
Θα ακολουθήσει μια σύντομη παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής «Λίγο Περισσότερο Φως» του δασκάλου κ. Χρήστου Κωσταντουδάκη με ομιλητή τον δάσκαλο, λογοτέχνη κ. Βαγγέλη Κακατσάκη. Συντονιστής θα είναι ο επίσης δάσκαλος και ριμαδόρος κ. Κωστής Λαγουδιανάκης.


Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει ο Αλωνιώτης πρωτοψάλτης και καλλιτέχνης κ. Σωτήρης Δογάνης με το συγκρότημά του.
Η γιορτή θα κλείσει με το παραδοσιακό γεύμα που παραθέτουν κάθε χρόνο οι Αλωνιώτες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου