Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

. ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 «Χάριν των παιδιών υπάρχουμε»! Το ’χουν κάμει βίωμά τους, αυτό στο 7ο Δημ. Σχ. Χανίων  Καρπός της συνεργασίας τους οι πολυποίκιλες δραστηριότητες, μια μικρή γεύση των οποίων δίνει ο σημερινός «Παιδότοπος»!
Δείτε περισσότερα... ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ



Καλοί μου φίλοι, καλό Σαββατοκύριακο! 
Πλούσιο, πολύ πλούσιο, το υλικό που μου έστειλε η για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημ. Σχ. Χανίων, φίλη Αναστασία Κωστοπούλου, σχετικά με τις δραστηριότητες που έγιναν απ’ τους δασκάλους και τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και με τη γιορτή επί τη λήξει του σχολικού έτους. Δύο ταινίες σε ντιβιντί ('Μάθημα Ανατομίας' και 'Πού… πηγαίνομε;' οι τίτλοι τους) το πρόγραμμα της γιορτής, φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες σε σιντί, κείμενα μαθητών… «Χάριν των παιδιών υπάρχουμε»! Το ’χουν κάμει βίωμά τους, αυτό στο περί ου ο λόγος σχολείο. Καρπός της συνεργασίας τους οι πολυποίκιλες δραστηριότητες, μια μικρή γεύση των οποίων δίνει ο σημερινός «Παιδότοπος»! Συγχαρητήρια.

Σας χαιρετώ με αγάπη
Β.Θ.Κ.













Αυτή τη χρονιά έκανα και έμαθα πολλά πράγματα. Πέρασα πολύ ωραία με τον κινηματογράφο που κάναμε φέτος επίσης.
Καλό καλοκαίρι!
Αντώνης

Εμένα το σχολείο μου άρεσε που είχαμε δάσκαλο τον κύριο Φροίξο. Από τα μαθήματα, το αγαπημένο μου, είναι η ιστορία. Κι οι αγαπημένοι μου ήρωες ο Ηρακλής κι ο Οδυσσέας. Η αγαπημένη μου θεά και θεός είναι η Αφροδίτη και ο Ερμής. Μ’ αρέσουν και τα αγγλικά. Καλά είναι και τα μαθηματικά. Μ’ αρέσει πολύ να παίζω στην αυλή ποδόσφαιρο. Μ’ αρέσει πολύ το σχολείο εκτός από ένα ατύχημα που έπαθα στο τέλος της χρονιάς. Εσπασα το χέρι μου και στενοχωριέμαι. Ευτυχώς που θα βγάλω τον γύψο πριν τα γενέθλιά μου.

Αντωνία Δρακάκη

Αποχαιρετώ

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων πέρασα υπέροχα αυτά τα 8 χρόνια και ιδιαίτερα στην Στ' τάξη. Περάσαμε αξέχαστες στιγμές με τους φίλους μου, αλλά και με την κυρία μου, την κα Ευτυχία […]
Λυπάμαι πολύ που τώρα θα φύγουμε, αλλά θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους. Επίσης δεν θα ξεχάσω τη διευθύντριά μας την κα Κυριακή Φελεσάκη που όλον αυτόν τον χρόνο μας φέρθηκε υπέροχα, μας αγάπησε όλους. Τους δασκάλους του σχολείου που μας φέρθηκαν και αυτοί τέλεια παρόλο που μας φώναζαν κάποιες φορές. Αχ! Αυτές τις στιγμές δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Θα παραμείνουν βαθιά μέσα μου και θα τις θυμάμαι. Θα περιμένω μέχρι τις 20/6/2018 για να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί και να θυμηθούμε τα παλιά.

Εμμανουέλα Γιαννουλάκη

Σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές

Τώρα που έκλεισε το σχολείο, έφτασε η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι θαυμάσιες! Ολοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα όπως να διασκεδάσουν στη θάλασσα, να πάνε ταξίδια, να επισκεφθούν φίλους, να ασχοληθούν με αθλήματα και να κάνουν πολλά ακόμα ωραία πράγματα. Αλλά το πιο ωραίο είναι να κάθεσαι σπίτι, να χαλαρώνεις, να ξυπνάς αργά και να συναντιέσαι με φίλους. Αχ! Αυτή είναι ζωή….

Βικτώρια Μπαδογιάννη, Δ’ τάξη

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε:

• Χαιρετισμό από τη διευθύντρια και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
• Απονομή βραβείων φιλαναγνωσίας από τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
• Δύο τραγούδια στα γαλλικά από τις τάξεις Ε’ και Στ’ «Savez-vous plantez le choux?» και «Le petit Nicolas».
• Απονομή αναμνηστικού για τους μαθητές της Στ’ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
• Απονομή απολυτηρίων στους μαθητές της Στ’ τάξης.
• Τραγούδι από τις τάξεις Γ’ και Δ’ «Βάρκα στο γιαλό».
• Τα επιτραπέζια παιχνίδια ζωντανεύουν και οι μπασκέτες τρεμοπαίζουν με μικρούς και μεγάλους παίκτες. Τάξεις: Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’, Στ’.
• Τραγούδι από τις τάξεις Ε’ και Στ’ «Ας κρατήσουν οι χοροί».
• Αθλοπαιδιές με τις τάξεις: Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’, Στ’.
• Συναυλία Κρουστών από Ρομά μαθητές.
• Κέρασμα περιδιαβαίνοντας τις γειτονιές του κόσμου. Μας οδηγούν στο υπόγειο όπου θα προβάλλονται οι ταινίες της Στ’ τάξης με τίτλο «Μάθημα ανατομίας», «Πού πηγαίνουμε;» και φωτογραφίες της σχολικής ζωής από τη χρονιά που πέρασε.
• Μουσική, χορό, αποχαιρετισμό... 

Χανιώτικα νέα (06.07.2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου