Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ

ΕΠΤΑ ΝΟΜΑ Σ' ΕΝΑ ΔΩΜΑ



Γράφει ο Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης 
Πάμε για επτακομματική Βουλή όπως όλα δείχνουν...
Θα χρειαστείτε απλά χαρτί και μολύβι, κάντε τους υπολογισμούς! Δείτε τα ups και τα downs των ποσοστών των κομμάτων και βγάλτε συμπεράσματα!
Μακρά αυτή η... προεκλογική περίοδος και όσο περνάει ο καιρός πλησιάζοντας προς τις 25 του Ιούνη, θα ανάβει η συζήτηση! 
Η νέα Βουλή που θα προκύψει αναμένεται με ενδιαφέρον -για να το πω κομψά- λόγω των νέων δεδομένων και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι “παλιοί” αλλά το αναμένουν με ανυπομονησία και οι “νέοι”!
Δεν γνωρίζω τα μελλούμενα, ποιος άλλωστε μπορεί να τα ξέρει, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη τις ενδείξεις, διαφαίνεται ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου λόγω των νέων προσώπων που θα μπουν σε αυτό και θα βρούν τα όσα παλαιά απομείνουν, θα δώσουν μια νέα διάσταση στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας που δεν το έχουμε ξαναζήσει!
Το μόνο που μένει, είναι να δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι διαδικασίες αλλά και οι 300 της νέας βουλής και πώς θα μπορέσουν να συνεννοηθούν αλλά και τι είδους “συγκρούσεις” θα παρακολουθήσουμε!
Προέχει το καλό της Ελλάδας! Προέχει να λυθούν τα προβλήματά της!
Εξάλλου έχοντας αυτό υπόψη, θα επιλέξει ο λαός αυτούς που πιστεύει ότι θα... κάνουν τη δουλειά! 
Μένει να δούμε πώς θα ανταπεξέλθουν οι 300 στα καθήκοντά τους και αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες τούτης της χώρας!
 
Χανιώτικα νέα (Τετάρτη 7, 6.2023)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου