Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ!

Μια πρὠτη προσέγγιση στην Μεγάλη Συγκέντρωση (Πέμπτη, 18-Αυγούστου 2016) των Αποφοίτων του πάλαι ποτέ , αλλά και νυν και αεί ενδόξου Γυμνασίου Βάμου, της σχολικής χρονιάς 1965-66.

Αρχίσαμε με επιμνημόσυνη δέηση γι' αυτούς που έφυγαν νωρίς στο άλλο ημισφαίριο της ζωής, στο Μνημείο του Οδοιπορούντος Μαθητή, στην Κάτω Αυλή του Σχολείου...

Εδώ φτερουγίζουν τα ωραία σας όνειρα
Εδώ λάμπουν τα πλατιά μας χαμόγελα
Εδώ αναθρώσκετε τον ήλιο μιας άλλης ημέρας
Εδώ όσο αναπνέουμε και σωφρωνούμε θα σας συναντούμε
να επιστρέφουμε από το χθες
και ν 'αγκαλιάζετε το αύριο
με πείσμα το σήμερα συνεχώς  καλλουργώντας,


είπα, μιλώντας γι' αυτούς, μεταξύ των άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό μου.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Σχολείου, από την διευθύντρια Καίτη Γκαγκαδέλη και την καθηγήτρια Πληροφορικής Ειρήνη Καλαιτζάκη...

Μια φωτογραφία στα σκαλιά που οδηγούν στην Πάνω Αυλή και μια κάτω από τον ιστό της σημαίας...πριν μπούμε στην τάξη μας, όπου μείναμε πάνω από δυο ώρες ζωντανεύντας τις μνήμες μας..


Ένα κέρασμα στην αυλή από το Γυμνάσιό μας (την διευθύντρια Καίτη Γκαγκαδέλη και την καθηγήτρια Ειρήνη Καλαιτζάκη) και από την Βαμιανή συμμαθήτριά μας Μαρία Μαρέντη, πριν καταλήξουμε στις Καλύβες, στο κέντρο "Ακρογιάλι", ΄που βγάλαμε τα σώψυχά πίνοντας και τραγουδώντας, μεταξύ των άλλων και το "Μαύρα μου μάτια:

Μαύρα μου μάτια κόκκινα χείλη

έβγα μικρή μου στο παραθύρι....

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/1569e12e4a2971c6?projector=1

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Σημείωση; Κατάπολλα και εκ βαθέων τα ευχαριστώ όλων μας μας στην διευθύντρια του Γυμνασίου Καίτη Γκαγκαδέλη και στην καθηγήτρια Ειρήνη Καλαιτζάκη για την αγαπητική φιλοξενία τους. Νιώσαμε υπέροχα! Ξέρουμε ότι το Σχολειό μας είναι σε κατάκαλα χέρια! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΕΣ!

.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου