Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ
ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ Β. ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Ενορία  Κολυμβαρίου , θα παρουσιάσει το έργο του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Τα Γράμματα της Παναγίας» (το βιβλίο έχει εκδοθεί από την Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου, με επιμέλεια του Αντώνη Βακάκη ,το 2013).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας  Μαρίνας στο Κολυμβάρι, το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου και ώρα 7.00 μ. μ.

Τα κείμενα από το έργο (στο οποίο ο συγγραφέας αποτυπώνει όσα αισθάνεται ,ότι θα 

ήθελε να πει η  Παναγία, ως μάνα , στο Μοναχογιό της, βιώνοντας όλα όσα έγιναν τις φοβερές εκείνες  μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας) , θα διαβάσουν κατά σειρά:Μ. Δευτέρα..... η Αριστέα Σποντιδάκη, Κοινωνική λειτουργός,

Μ. Τρίτη .........η Δέσποινα Τραχαλάκη, Συγγραφέας,

Μ. Τετάρτη .....η Βαρβάρα Γιακουμάκη, Οικονομολόγος,

Μ. Πέμπτη ......η Σοφία Κοκολογιάννη, Εκπαιδευτικός,

Μ. Παρασκευή... η Φωτεινή Σεγρεδάκη, Λογοτέχνις,

Μ. Σάββατο.....η Αικατερίνη Κολοκυθά, Επισκ. ΥγείαςΕπίκαιρους ύμνους θα αποδώσει η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου ,(με υπεύθυνο το διάκονο Τζωρτζάκη Ιωάννη), ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας  Βασίλης Χαρωνίτης. 

                                                                                                                                                 

Το βιβλίο,  «Τα γράμματα της Παναγίας», τα έσοδα απ’ την πώληση του οποίου διατίθενται υπέρ του Αννουσάκειου Ιδρύματος, πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου στην Κίσσαμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου