Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΧΑΝΙΩΝ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΟ "Δ. ΒΛΗΣΙΔΗΣ"Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΤο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα, μαζί και ζωντανοί επιτέλους” -διασκευή του βιβλίου του Αμερικανού συγγραφέα Έιβι (Avi)-  ανέβασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χανίων.
Κοσμοπλημμύρα στις δυο πρώτες παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στις 25 και στις 28  Μαΐου (για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και του Συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, αντίστοιχα)
Η τρίτη παράσταση θα δοθεί το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στο Θέατρο “Δ. Βλησίδη” (για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ). .

Στην υπόθεση, ο Έιβι προσαρμόζει την αιώνια ιστορία αγάπης του Σαίξπηρ σε μια δική του εκδοχή που ξεχειλίζει από αισιοδοξία για την αξία της φιλίας και τη δύναμη της αγάπης και απευθύνεται σε παιδιά και μεγάλους με ειλικρίνεια και κέφι.
Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου πείθει τους συμμαθητές του να ανεβάσουν το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” προκειμένου να φέρουν κοντά δύο ντροπαλούς συμμαθητές τους που αγαπιούνται, αλλά δεν τολμούν να το εκφράσουν.

Θεατρική διασκευή – Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννα Κοντολέων


Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γεωργιακάκη Τζένη, Κακατσάκης Νεκτάριος, Κληματσάκη Μαρία, Λάμπρου Κώστας, Μελάκη Πωλίνα, Μελάς Αλέξανδρος, Μουντάκη Αλκμήνη, Μουντάκη Ελένη, Μπομπολάκη Ελένη, Μπυράκη Βιβή, Ξανθουδάκη Νατάσσα, Πάγγειου Βάσω, Σηφοδασκαλάκη Ελια, Σπανουδάκης Νίκος, Τατσοπούλου Μάγδα
Χορηγοί:
Σχεδιασμός αφίσας: Paperdream – Κωνσταντίνα Κουμπάκη
Εκτύπωση αφίσας: Α4 Graphics – Prints, Γιώργος Κοντορουχάς
Συνδιοργανωτές:  10ο Δημοτικό  Σχολείο Χανίων, Δήμος Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και  Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου