Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ 
Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα πραγματοποιήσει, όπως ανακοινώθηκε, την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00,στον αύλειο χώρο της Οικίας – Μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χαλέπα Χανίων,   τελετή αναγόρευσης εταίρων, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που απονέμει το Ίδρυμα σε αυτούς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες προς αυτό ή στην ιστορική μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης (ομιλητής ο και εταίρος του Ιδρύματος δάσκαλος - λογοτέχνης Βαγγέλης Κακατσάκης)  και ο Εμμανουήλ Βεληβασάκης, πρ. Πρόεδρος Παγκρητικής Αμερικής, πρ. Πρόεδρος Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών (ομιλήτρια η πρόεδρος Φίλων του Ιδρύματος Αργυρώ Χανιωτάκη - Σμυρλάκη) για την προσφορά τους προς το Ίδρυμα.
Στην τελετή θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνιος Διαματάρης.
Η εκδήλωση, που θα αρχίσει με χαιρετισμό του Γεν. Διευθυντή του Ιδρύματος Νίκου Παπαδάκη και θα συντονίζει ο συνεργάτης του Ιδρύματος Σήφης Μαρκάκης, θα κλείσει με την Μαρία Κουτουλάκη στο πιάνο και τον τενόρο Γιάννη Μανούσακα που θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από το έργο του Γιάννη Μεντζελόπουλου “Ωδή στον Ελευθέριο Βενιζέλο” και τραγούδια της ξενιτιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου