Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ...


Γράφει ο NΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΥ. KΑΚΑΤΣΑΚΗΣ

Ξεσηκωθείτε βρεεε!!

Είναι τουλάχιστον κρίμα να σπιλώνεται κατά τέτοιο τρόπο το όνομα ενός πολιτικού που ο πρότερος βίος του δεν έχει δώσει αφορμή για όποιο... κακόβουλο σχόλιο που στόχο έχει όχι μόνον τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του!
Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα να πέσετε να τον φάτε τον χριστιανό!
Θα ?πρεπε να ξεσηκωθούν τουλάχιστον πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους του και να ξεκινήσουν στάσεις εργασίας, απεργίες, συγκεντρώσεις για να συμπαρασταθούν στον άνθρωπό τους!
Εξάλλου ποιος άλλος από τον λαό· τους ψηφοφόρους, αυτούς τους μόνους πραγματικούς φίλους που σε τέτοιες δύσκολες στιγμές φαίνονται, θα μπορούσε να του συμπαρασταθεί;
Το έργο αυτό το έχουμε άπειρες φορές δει να παίζεται και γιατί όχι να μην συνεχιστεί να υφίσταται μια τέτοια κατάσταση!
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά 'είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα' που έλεγε και ο Ηλιόπουλος! Ετσι μου ?ρχεται να φωνάξω κι ένα σύνθημα για το καλό: 'Ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά'!
Ασχετο;
...Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι οι εθνοπατέρες μας! Αυτοί κρατούσαν, κρατούν και θα κρατούν το πηδάλιο αυτού του καραβιού που ως δικό τους δικαιούνται να το κάνουν ό,τι θέλουν!
Οι υπόλοιποι που είμαστε εντός του καραβιού, απλά πρέπει να αισθανόμαστε συνένοχοι, συμμέτοχοι σε αυτήν την πορεία που χαράσσεται!
Δεν την έχετε συνειδητοποιήσει την αλήθεια; Πουλάάάκια μου!!!
Ετσι είναι, και σε όποιον δεν αρέσει, δόξα τω Θεώ, τα σύνορα είναι ανοικτά και μπορεί να ξεκουμπιστεί - να ξενιτευτεί και απ? εκεί να μας γράφει!
Εμείς εδώ μέσα, τόσον καιρόν μάθαμε να εμπιστευόμαστε τους καλύτερούς μας και κάθε φορά με την ψήφο μας τους τιμούμε και μας... τιμούν όπως μπορούν, πατόκορφα!
...Δεν νιώθω απολύτως τίποτα, κενός συναισθημάτων είμαι για όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε με τον βουλευτή που έβγαλε το εκατομμύριο στο εξωτερικό για να το σώσει! Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα! Και ποιος δεν θα το έκανε δηλαδή από όλους μας που θα το είχαμε ζεστό - ζεστό; Ποιος; Ποιος; Εσύ; Σιγά μην το άφηνες να σου το φάει η μαρμάγκα της χρεοκοπίας!
Θα μου πεις 'δεν είμαι όμως εκλεγμένος από τον λαό να πολεμώ στις επάλξεις για το συμφέρον του τόπου, να δώσω το αίμα μου μέχρι τελευταίας ρανίδος'!
Αααα κατάλαβα! Εσύ μάλλον εξακολουθείς να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου