Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Άι Βασίλης… Ο αγαπημένος Άγιος των παιδικών μας χρόνων. Ο Άγιος των παιδικών ονείρων. Έτοιμος να πραγματοποιήσει και τις πιο τρελές παιδικές επιθυμίες.Έτσι και φέτος οι παιδικές ψυχές της Δ1 τάξης του ζητούν τα δικά τους δώρα.Δώρα χαράς και αγάπης που θα χαρίσουν στιγμές ευτυχίας σε κάποιες άλλες ψυχές. Δώρα που δε γνωρίζουν χρώμα και σύνορα. Δώρα ΚΑΡΔΙΑΣ…
Δείτε περισσότερα... ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης
Δ1 τάξη 10ου Δημ Σχ. Χανίων
Γράμματα στον Άγιο Βασίλη

 Άι Βασίλης… Ο αγαπημένος Άγιος των παιδικών μας χρόνων. Ο Άγιος των παιδικών ονείρων. Έτοιμος να πραγματοποιήσει και τις πιο τρελές παιδικές επιθυμίες.
Έτσι και φέτος οι παιδικές ψυχές της Δ1 τάξης του ζητούν τα δικά τους δώρα.
Δώρα χαράς και αγάπης που θα χαρίσουν στιγμές ευτυχίας σε κάποιες άλλες ψυχές. Δώρα που δε γνωρίζουν χρώμα και σύνορα. Δώρα ΚΑΡΔΙΑΣ…
Κατερίνα Μαυρομιχάλη,
δασκάλα
Σημείωση: Απ” την και καλή μου φίλη απ” τα παλιά δασκάλα των παιδιών, οι υπέροχες εργασίες των οποίων φιλοξενούνται στον σημερινό «Παιδότοπο», το σχετικό εισαγωγικό σημείωμα. Την ευχαριστώ πολύ και αυτήν και τους μαθητές της για την ανταπόκριση.
Καλή χρονιά σε όλους! Σας χαιρετώ με αγάπη!
Β.Θ.Κ.



Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
στείλε ένα ξεχωριστό δώρο στα άρρωστα παιδιά που έχουν ανάγκη για φάρμακα. Επίσης βοήθησε τα παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν δουλειά και δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν εύκολα. Αν μπορείς, βοήθησε να σταματήσει ο πόλεμος σε κάθε γωνιά της γης.
Με αγάπη
Σταύρος Κανατάκης
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
σε αγαπώ πολύ!
Γι” αυτά τα Χριστούγεννα θα ήθελα ένα ξεχωριστό δώρο.
Θέλω να δώσεις φαγητό στα φτωχά παιδιά. Ένα σπιτικό για να μείνουν, αγάπη, υγεία, χαρά και συντροφιά.
Με πολλή αγάπη
Νίκος Ακριτόπουλος





Αγαπημένε μου Άι Βασίλη,
θέλω να σου ζητήσω μια χάρη για τα άλλα παιδάκια.
Θέλω να φροντίσεις τα φτωχά παιδάκια. Να έχουν ρούχα, καθαρό νερό και παιχνίδια.
Θέλω να πας κοντά τους και να τα κάνεις χαρούμενα με τη δική σου αγκαλιά. Κάνε όλες τις ευχές τους αληθινές.
Τέλος, θα ήθελα όλα αυτά τα παιδάκια να βρουν από ένα ζεστό σπίτι, γεμάτο αγάπη και χαμόγελα.
Ηλίας Μπομπολάκης
Αγαπητέ Άι Βασίλη,
θα ήθελα να μην μου φέρεις εμένα δώρο για τα Χριστούγεννα, αλλά να φέρεις στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, που δεν έχουν σπίτι, ρούχα και φαγητό.
Κάνε σε παρακαλώ να γυρίσει το χαμόγελο στα πρόσωπα των δυστυχισμένων παιδιών. Και αν μπορείς και κάτι άλλο, να κάνεις να σταματήσουν οι πόλεμοι που γίνονται.
Θωμάς Πήλιουρης
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
για τα Χριστούγεννα θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά και να έχουν όλοι αδελφοσύνη, αγάπη, φιλίες, υγεία, ειρήνη και φροντίδα.
Με αγάπη
Μανώλης Αθανασάκης



Αγαπημένε μου Άι Βασίλη,
θα ήθελα φέτος τα Χριστούγεννα να φέρεις σε όλα τα παιδιά του κόσμου υγεία, αγάπη και μόρφωση. Να τους φέρεις φαγητό, ρούχα, φάρμακα και πολλά βιβλία.
Ευχαριστώ
Γιώργος Κογχυλάκης
Αγαπητέ Άι Βασίλη,
θα ήθελα να προσφέρεις τη χαρά και την αγάπη σε όλους τους γονείς και μια μεγάλη αγκαλιά για όλα τα παιδιά του κόσμου. Και να έχουμε ΕΙΡΗΝΗ σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Με αγάπη
Κυριακή Σεργάκη
Αγαπημένε μου Άι Βασίλη,
θα ήθελα να φέρεις σε όλα τα παιδιά του κόσμου υγεία, αγάπη, αδελφοσύνη και να σταματήσεις τους πολέμους. Να έχουν όλοι ειρήνη!!
Με αγάπη
Χάρης Κουτσορινάκης
Αγαπημένε μου Άι Βασίλη,
αυτά τα Χριστούγεννα θα ήθελα, όχι ένα δώρο για μένα, αλλά χιλιάδες δώρα στα παιδιά που έχουν ανάγκη στον κόσμο. Να τα δώρα που θέλω να τους δώσεις: υγεία, χαρά, αγάπη, ειρήνη, ελπίδα, φαΐ και νερό.
Με αγάπη
Μαρίνα Καστρινάκη
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
για τα Χριστούγεννα θα ήθελα οι οικογένειες που υποφέρουν από πείνα και αρρώστιες, σαν δώρο, να τους πας φαγητό και φάρμακα. Και στους γονείς που δεν έχουν δουλειά να τους δώσει μια δουλειά.
Με αγάπη
Μαρία Ματσαμάκη
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
θα ήθελα να έχουν τα παιδιά της Αφρικής καθαρό νερό και να σταματήσει η αρρώστια Εμπολα. Επίσης όσα παιδιά είναι στο ορφανοτροφείο να βρουν γονείς και τα παιδιά που είναι φτωχά οι γονείς τους να βρουν δουλειά.
Με αγάπη
Δήμητρα Καρεφυλάκη
Αγαπητέ Άι Βασίλη,
για τα Χριστούγεννα εμένα αντί να μου φέρεις δώρα, θα ήθελα να δώσεις υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο θα ήθελα στην Αφρική, γιατί εκεί οι άνθρωποι πεινάνε και στη Συρία λόγω του πολέμου οι άνθρωποι φεύγουν με παλιά καράβια και πνίγονται.
Με εκτίμηση
Κλειώ Ψαρρά
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
για δώρο των Χριστουγέννων θα ήθελα να φέρεις υγεία, χαρά, ευτυχία, ελευθερία, παιχνίδια, τροφή και δώρα για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Με αγάπη
Αργυρώ Μαλεκάκη

Χανιώτικα νέα (03.01.2014)



Read more: http://www.haniotika-nea.gr/pedotopos-3/#ixzz3Nreuzq5d
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου