Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΤΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ Θ, ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ

    ΣΑΒΒΑΤΟ,  20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. Ν, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΈΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ


Η Ενορία του Ι. Ν. των Αγίων  Πέτρου και Παύλου Χανίων, η Ομάδα Λόγου και Τέχνης ΕΥ-πλους και το 11ο Δημ. Σχ. Χανίων, με αφορμή την έναρξη των Αγίων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8 μ. μ. εντός του Ναού τα «Γράμματα της Παναγίας» του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη.
Την εκδήλωση που θα αρχίσει με χαιρετισμούς από τον εφημέριο του Ναού, π. Ιωάννη Μαστοράκη και εκπροσώπους των άλλων  Διοργανωτών  και θα κλείσει ο Συγγραφέας, θα   συντονίζει  ο δάσκαλος Γιώργος Κανδαράκης.

Το ποίημα "Η μάνα του Χριστού" απαγγέλει η τ. σχολική σύμβουλος - συγγραφέας Αγγέλα Μάλμου.
Τα γράμματα θα διαβάσουν: Μ. Δευτέρα η δασκάλα Ελένη Βορεινάκη , Μ. Τρίτη η δασκάλα Σοφία Κοκολογιάννη, Μ. Τετάρτη η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Αθηνά Ντούλια, Μ. Πέμπτη η κοινωνική λειτουργός Αριστέα Σποντιδάκη, 
Μ.Παρασκευή η δασκάλα Δήμητρα Νικητοπούλου και Μ. Σάββατο η διεθύντρια του 11ου Δημ. Σχ. Χανίων  - δασκάλα Μαρία Κληματσάκη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει Χορωδία Ιεροψαλτών,  υπό την διεύθυνση του  μουσικοδιδασκάλου - πρψτοψάλτη Ιωάννου Καστρινάκη,  με ύμνους από τη Μεγάλη Εβδομάδα, 
Σημείωση: Tο βιβλίο «Τα γράμματα της Παναγίας» (Έκδοσις Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ) διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης (Κίσαμος)  και το βιβλιοπωλείο ΠΕΤΡΑΚΗ (Χανιά) υπέρ του Αννουσακίου Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου