Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ

Η ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 

Γράφει ο Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης 
[Σα το Χριστό ο πατέρας του…
Τονε θωρώ να τονε τραβούν στα μέγαρα, στα έδρανα, στα μάτια του ο πόνος για το αδικοχαμένο κοπέλι ντου!
Ιωάννινα 2019…].
…Ποιος το είπε πως οι Αννες κι οι Καϊάφες ζήσανε και πεθάνανε προ 2000 χρόνια.
Ποιος δεν θωρεί μπροστά του τους Πόντιους Πιλάτους να νίβουν τα χέρια τους, παραμονές μεγαλοβδομάδας των Παθών του Χριστού;
Τον Αντρέα Γιακουμάκη, τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη θωρώ να τονε “σέρνουνε” ζωντανό-νεκρό σε μέγαρα κι αίθουσες δικαστηρίων, υπομονετικά να περιμένει να μάθει την… επίσημη αλήθεια! Γιατί την αλήθεια την άλλη, την αληθινή τηνε γνωρίζει· ποιοι ’ναι εκείνοι απου “σκοτώσανε” το κοπέλι του, ποιοι εξακολουθούνε να βιάζουνε την αθώα ψυχή του Βαγγέλη!
…Μια εξακολουθητική μεγαλοβδομάδα η ζωή της οικογένειας από τότε που χάθηκε ο Βαγγέλης τους δίχως προσμονή καμιάς ανάστασης πραγματικής!
Μία “σταλιά” αλάφρυνσης του πόνου τους έχουν ταχθεί να τους δοθεί, γνωρίζοντας πως ο Βαγγέλης τους δεν θα γυρίσει ποτέ πια πίσω στο χωριό!
Εξακολουθητική η μεγαλοβδομάδα τούτης της οικογένειας -κι αλίμονο δεν είναι η μοναδική οικογένεια πάνω σε τούτο τον κόσμο που άγει το βαρύ σταυρό της- όπως εξακολουθητικά ήταν και τα πάθη του μονακριβού τους γιου στα χέρια των σταυρωτήδων του όπως καθάρα – ξεκάθαρα φαίνονται κι αποδεικνύονται από ντοκουμέντα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και από μαρτυρίες ανθρώπων που μίλησαν.
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξακολουθεί να “δολοφονείται” και την ίδια στιγμή “απαντέχουν”(;) τα ψυχοσωματικά πάθη οι δικοί του αναμένοντας τη λειτουργία της ανθρώπινης Δικαιοσύνης· και πώς να κατανοήσουν εκείνοι πως όσο υπάρχουν “άνθρωποι” θα τονε σταυρώνουν το Χριστό, όσο υπάρχουν σταυρωτήδες θα σταυρώνουν αθώες ψυχές σαν και του μονάκριβού τους γιου;
Χανιώτικα νέα (Τετάρτη, 17.04.2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου