Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

" ΈΒΓΑΛΑ ΦΩΝΗ ΜΕΓΑΛΗ... 'ΓΙΕ ΜΟΥ!΄"

ΤΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ Θ. ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ,  20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΈΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ








    



Τα «Γράμματα της Παναγίας» του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη παρουσιάζουν η Ενορία του Ι. Ν. των Αγίων  Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χανίων, η Ομάδα Λόγου και Τέχνης ΕΥ-πλους και το 11ο Δημ. Σχ. Χανίων, με αφορμή την έναρξη των Αγίων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας  το Σάββατο 20 Απριλίου στις 7.30 μ. μ. εντός του Ναού.
Την εκδήλωση που θα αρχίσει με χαιρετισμούς από τον εφημέριο του Ναού, π. Ιωάννη Μαστοράκη και από τη διευθύντρια του 11ου Δημ. Σχ. Χανίων Μαρία Κληματσάκη και θα κλείσει ο Συγγραφέας, θα   συντονίζει  ο δάσκαλος Γιώργος Κανδαράκης.
Το ποίημα «Η μάνα του Χριστού» του Κώστα Βάρναλη απαγγέλει η τ. σχολ. σύμβουλος – συγγραφέας Αγγέλα Μάλμου.
Τα γράμματα θα διαβάσουν: Μ. Δευτέρα η δασκάλα Ελένη Βορεινάκη , Μ. Τρίτη η δασκάλα Σοφία Κοκολογιάννη, Μ. Τετάρτη η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Αθηνά Ντούλια, Μ. Πέμπτη η κοινωνική λειτουργός Αριστέα Σποντιδάκη, Μ. Παρασκευή η δασκάλα Δήμητρα Νικητοπούλου και Μ. Σάββατο η διεθύντρια του 11ου Δημ. Σχ. Χανίων  - δασκάλα Μαρία Κληματσάκη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει Χορωδία Ιεροψαλτών υπό τη διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου – πρωτοψάλτη Ιωάννου Καστρινάκη με ύμνους από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σημείωση: Tο βιβλίο «Τα γράμματα της Παναγίας» (Έκδοσις Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ) διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης (Κίσαμος)  και το βιβλιοπωλείο ΠΕΤΡΑΚΗ (Χανιά) υπέρ του Αννουσακείου Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου