Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΕΥΔΟΚΙΑ

Και στο Τσατσαρωνάκειο Κέντρο της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου η παρουσίαση του βιβλίου της Ευδοκίας Σκορδαλά-Κακατσάκη  Ὁ  βασιλιάς των ονείρων, "  που κυκλοφορεί με σιντί της Νένας Βενετσάνου από τις εκδόσεις. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ ,


την Πέμπτη, 14 Απριλίου,ώρα 9 μ. μ., στο πλαίσιο της 4ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου.ΣΤΟ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ
4η έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου


 Τα εγκαίνια της 4ης έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου θα γίνουν σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ., στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο.
Την έκθεση διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου.
Παιδιά και ενήλικοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εκατοντάδες βιβλία της Εκθεσης, να συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους συγγραφείς, να λάβουν μέρος σε δρώμενα σχετικά με το λογοτεχνικό βιβλίο.
Τα πρωινά θα επισκέπτονται την Εκθεση σχολεία της περιοχής, θα συναντούν συγγραφείς και λογοτέχνες, ενώ τα απογεύματα θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου ο συγγραφέας και εικονογράφος κ. Χρήστος Γουσίδης θα μιλήσει με θέμα: “Ο εικονογράφος και η σχέση του με τα βιβλία”. Αντίστοιχα την Τρίτη 12 Απριλίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Οικο-λογίες” του κ. Αθανασίου Δεικτάκη, την Τετάρτη 13 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου “Η αράχνη που δεν ήξερε να υφαίνει” από τη συγγραφέα Αικατερίνη Μουτσάκη και την Πέμπτη 14 Απριλίου θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου “Ο Βασιλιάς των ονείρων” από τη συγγραφέα Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη και θα παρουσιαστεί το συγγραφικό έργο του κ. Γεωργίου Καμβυσέλλη “Από την Αιολική Άνοιξη στην Κισαμίτικη Γη”, ενώ την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 9 π.μ. – 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη λογοτέχνη Φωτεινή Σεγρεδάκη, με θέμα “Ακάθιστος ύμνος σήμερα… τα παιδιά «αγγίζουν» γλυκά θρύλους και έξοχα προσωνύμια της Παναγίας”.
Σημειώνεται ότι η Εκθεση θα παραμένει ανοικτή για το κοινό από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.


Read more: http://www.haniotika-nea.gr/4i-ekthesi-pedikou-ke-efivikou-vivliou-4/#ixzz45W3O0KxN 
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial 
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου