Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Εκδήλωση για την Παναγία στον Καθεδρικό Ναό της Ι. Μητροπόλεως μας!
Ευστράτιος Χατζηδάκης Δ/ντής Γραφείου Τύπου της Ι.Μ.Κ.Α. Λαμπρή εκδήλωση για την Υπεραγία Θεοτόκο μας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Εισοδίων της Θεοτόκου την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δάσκαλος – λογοτέχνης κ. Ευάγγελος Κακατσάκης, ενώ ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτ. Στυλιανός Θεοδωρογλάκης καλωσόρισε το ακροατήριο!
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Ποινενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας, εκπρόσωποι του Δήμου και πλήθος κόσμου!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ομιλίες προς την Υπεραγία Θεοτόκο από τον κ. Γεώργιο Λουπάση, τον κ. Σταμάτη Αποστολάκη και τον κ. Βασίλειο Χαρωνίτη, ενώ ύμνους προς την Θεοτόκο απέδωσε η χορωδία Στέφανος Μελωδών υπό την Δ/νση του κ. Κων/νου Στεφανάκη και ριζίτικα προς την Παναγία τραγούδησαν οι Κρητικές Μαδάρες.


Τέλος την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ευχαριστώντας τους Κληρικούς του Ναού για την διοργάνωση καθώς και όλους όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου