Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μεγάλη τιμή για μένα να παραβρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου μου "Τα Γράμματα της Παναγίας", που εκδόθηκε πρόσφατα από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, σήμερα  Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 7:30μ.μ. στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητροπόλεως στη Κίσαμο.






Τα κείμενα από το βιβλίο διαβάζουν κατά σειρά: 
Μ. Δευτέρα: κα Αργυρώ Δελή, φιλόλογος, 
Μ. Τρίτη: κα Πηνελόπη Ντουντουλάκη, ιατρός - λογοτέχνις, 
Μ. Τετάρτη: κα Αντωνία Μαζοκοπάκη, τεχνολόγος,
Μ. Πέμπτη: κα Φωτεινή Σεγρεδάκη, λογοτέχνις,
Μ. Παρασκευή: κα Ρόζα Μοτάκη - Κονταδάκη, δικηγόρος, 
Μ. Σάββατο: κα Αναστασία Αννουσάκη, Φιλόλογος. 
Επίκαιρους Υμνους της Μ. Εβδομάδος αποδίδει η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Χαχλάκη. 
Την εκδήλωση παρουσιάζει η κα Αργυρώ Σκουλάκη, λογοθεραπεύτρια. 
Πηγή έμπνευσης του συγγραφέα, όπως επισημαίνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος στον πρόλογό του, «στάθηκαν τα γεγονότα που η Εκκλησία μας εορτάζει και λαμπροφορεί κατά τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, και μάλιστα το πρόσωπο της Παναγίας Μητέρας του Χριστού μας, ο πόνος και η δοκιμασία Της, καθώς βλέπει τον Υιό Της να βαδίζει προς το Πάθος και να θανατώνεται». 
Για μια μη αναμενόμενη ευλογία κάνω λόγο στον πρόλογο  σχετικά με την έκδοση αυτού του βιβλίου, τα έσοδα απ’ την πώληση του οποίου, διατίθενται υπέρ του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Μπορείτε να το βρείτε στα Χανιά (βιβλιοπωλείο ΠΕΤΡΑΚΗ} και στην Κίσαμο στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου