Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΥΔΟΚΙΑ

Ο Στέφανος Κορκολής ως φίλος και συμπαραστάτης του “Ορίζοντα” μελοποίησε το ποίημα της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη με τίτλο “το Τραγούδι του Ουράνιου Τόξου”, ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο  για τον “Ορίζοντα”, που θα ερμηνεύσουν μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη, μεταξύ των άλλων,  στο θέατρο ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ" του Εμπρόσνερου Αποκορώνου την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Δείτε περισσότερα... ΕΥΔΟΚΙΑ

ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΝΕΡΟ
Ο Στέφανος Κορκολής τραγουδά για τον "ΟΡΙΖΟΝΤΑ"

Mουσική παράσταση με τον Στέφανο Κορκολή και την Χανιώτισσα Σοφία Μανουσάκη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπροσνέρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Δημοτικό θέατρο Κρεμαστός στον Εμπρόσνερο, για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει ο “Ορίζοντας”.
Μαζί τους στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Κώστας Πυρένης.
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κορκολής ως φίλος και συμπαραστάτης του “Ορίζοντα” μελοποίησε το ποίημα της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη με τίτλο “το Τραγούδι του Ουράνιου Τόξου”, ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο  για τον “Ορίζοντα”, που θα ερμηνεύσουν μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη.
Τιμή Εισόδου 10 ευρώ. Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά από Χανιά προς τον Εμπρόσνερο, με αφετηρία την Πλατεία Δικαστηρίων στις 7:45 μ.μ..

Χανιώτικα νέα (23.07.2014)

Read more: http://www.haniotika-nea.gr/o-stefanos-korkolis-tragouda-gia-ton-orizonta/#ixzz38ISmntst
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

2 σχόλια: