Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ


ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ..ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!



Γράφει η Μαρία Κληματσάκη* 
Το Ταξίδι στη χώρα του βιβλίου με τη βάρκα της φαντασίας και πολύ άξιους Καπετάνιους Καπετάνισσες ξεκινά την Τρίτη 2/4 /2019 το πρωί, από το 11ο Δημοτικό-11ο Νηπιαγωγείο και 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων με συνταξιδιώτες τους μαθητές –τριες, τους εκπαιδευτικούς και γονείς της σχολικής μας Κοινότητας!!Ας το απολαύσουμε!!
Την Τρίτη 2/4/19, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στο βιβλίο, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των σχολείων μας, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αθηνά Ντούλια και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, σαλπάρουμε στη χώρα των παραμυθιών ,των παιδικών διηγημάτων, της ποίησης με κουπιά τις αφηγήσεις, το θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, τη μουσική , το χορό, τις παρουσιάσεις, τις δραματοποιήσεις , τις εκθέσεις και τις κατασκευές. Προσκαλεσμένοι για τιμονιέρηδες, αξιόλογοι άνθρωποι που έχουν σχέση με το βιβλίο ,είτε με την ιδιότητα του συγγραφέα ή ποιητή, του εκδότη ή εικονογράφου, του αφηγητή, του ηθοποιού ή του μουσικού καθοδηγητή. Ευχαριστούμε από καρδιάς το Βαγγέλη Κακατσάκη, το Χρήστο Τσαντή, το Γιάννη Μανούσακα, την ΄Αννα Νεμπαυλάκη, τη Δήμητρα Παπουτσάκη, την Πηνελόπη Ατσαλάκη, την Πηνελόπη Γκίνη ,την Ελισαβέτα Δανδάλη, τη Δέσποινα Τζιάκη, την Αγγέλα Μάλμου, τη Χριστίνα Βεριβάκη, τη Χριστίνα Τζομπανάκη, τη Χαρίκλεια Ντερμανάκη, τη Κωνσταντίνα Χαριτάκη, τη Ρούλα Καλα’ι’τζάκη, τη Λαμπρινή Μποβιάτσου, την Μαρία Μυρωτή και τη Χρυσάνθη Αγίου, που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και θα μας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα!!!Μια τέτοια συλλογική προσπάθεια μόνο σε ήρεμα λιμάνια …,,μπορεί να μας αγκυροβολήσει!!!

* Δασκάλα - Διευθύντρια 11ου Δημ. Σχ. Χανίων

https://www.facebook.com/search/top/?q=maria%20klimatsaki&epa=SEARCH_BOX

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΣΤ1 ΤΑΞΗ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΧΑΝΙΩΝ

Καλή αντάμωση, καλά μου Εκτάκια και καλή μου συναδέλφισσα Κωνσταντία Γκολέμη! Ευχαριστώ Μαρία Κληματσάκη για την πρόσκληση. Και βέβαια συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου