Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Β. ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ



Γράφει ο Γιώργος Κώνστας
Μια βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή Βαγγέλη Κακατσάκη και την ποιητική του συλλογή με τίτλο “Όπως το ψωμί” αφιέρωσε η Λέσχη Ανάγνωσης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.
H  εκδήλωση έγινε στo πλαίσιo της δράσης “Ταξιδευτές στο φως”.
Η συνάντηση αυτή σύμφωνα με τη διευθύντρια Τριανταφυλλιά Γιαννουλάκη έγινε «με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της ποίησης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον ποιητή Βαγγέλη Κακατσάκη, να διαβάσουν ποιήματά του, αλλά και να τα ακούσουν μελοποιημένα από το Χρ. Κοτσαύτη, ο οποίος τα τραγούδησε με τη συνοδεία της κιθάρας του. Η ενεργή συζήτηση, η κατάθεση συναισθημάτων και εμπειριών με αφορμή τα ποιήματα του Βαγγέλη Κακατσάκη και η θερμή τοποθέτηση του ίδιου, δημιούργησαν ένα κλίμα μυσταγωγίας και ουσιαστικής επικοινωνίας, ώστε να καταλήξει μια αξέχαστη και πολύ ανθρώπινη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους».
Από τη μεριά του ο κ. Κακατσάκης ευχαρίστησε τη συντονίστρια της Λεσχης Ρούλα Σκαράκη, τη διευθύντρια Τριανταφυλλιά Γιαννουλάκη, τον μουσικό Χρίστο Κοτσαύτη και όλους όσους «γέμισαν με την αγάπη τους τον χώρο και συμμετείχαν ενεργά στην κουβέντα που έγινε για την ποιητική μου συλλογή “Όπως το ψωμί” και γενικότερα για το ποιητικό μου έργο και την ποίηση».
Χανιώτικα νέα (15. 3. 2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου